Kursevi nemačkog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dragoslava Srejovića 2/3/17, Kragujevac, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
01.12.2017.
Trajanje kursa:
32 dvočasa, odnosno 64 školska časa
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Kragujevac

CENA: 14000 din

Opis kursa

Škola stranih jezika Fonetika je otvorena u decembru 2012. godine posvećena podučavanju stranih jezika. Naša misija je da vam prenesemo govorno znanje stranih jezika i da zajedno usavršimo veštine razgovora, slušanja, korespodencije i upotrebne gramatike. Mi Vam možemo omogućiti, u izuzetno prijatnom okruženju jednostavnu i kvalitetnu nastavu.

Uz stručnu pratnju i opuštenu atmosferu svi polaznici mogu vrlo lako savladati strane jezike.

Naši predavači rade po međunarodno priznatim programima. Nastavu nemačkog jezika vode iskusni predavači, koji pored diplome poseduju i izraženo govorno znanje jezika, veliki entuzijazam, neizmerno strpljenje i pozitivnu energiju usmerenu ka uspešnom prenošenju znanja.

Naši kursevi nemačkog jezika traju 4 meseca, u zavisnosti od toga kojom brzinom manje grupe đaka savladavaju dato gradivo.Ukupan fond časova koji se pređe na jednom nivou iznosi 64 školska časa. Časovi bi se održavali dva puta nedeljno po sat ipo.

Prvo viđenje sa predavačem bi se sastojalo u upoznjavanju, testiranju đaka, dogovoru oko termina (kojim bi to danima odgovaralo i od koliko sati).Na prvom času učenika bi sačekao materijal za rad i krenulo bi se sa učenjem.

Na kraju kursa se polaze završi test i po uspešno urađenom bi Vas sačekao sertifikat škole priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com