Kurs engleskog za odrasle - nivo A2, B1, B2

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneza Višeslava 138, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
9 meseci, 2x90min; 140 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 5200 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 6200 din

Opis kursa

Da li posedujete aktivno ili pasivno znanje engleskog jezika? Da li ste u stanju da efikasno komunicirate na engleskom ili se Vaše znanje svodi na pasivno znanje gramatičkih pravila i reči koje ne znate da primenite na pravi način?

Ako se pronalazite u grupi onih koji ne znaju engleski već O engleskom, ovaj kurs je idealno rešenje za Vas. Kurs će Vam pomoći da obnovite davno zaboravljene stvari i obogatite svoje znanje novinama jer se jezik konstantno menja. Ne samo da ćete naučiti da komunicirate na složeniji način već ćete biti i u stanju da upotrebite i razumete neformalni jezik (sleng, idiomi), upoznate se sa terminologijom koja se svakodnevno koristi na društvenim mrežama, pišete složene tekstove na određene teme... Bićete u stanju da tečno komunicirate i razumete svoje sagovornike i oslobodićete se straha od greške u govoru.

Da bi podstakli polaznike na komunikaciju i vežbanje engleskog kroz govor, biramo zanimljive i škakljive teme a od materijala, osim udžbenika, audio i video zapisa, koristimo i snimke i tekstove sa interneta, iz filmova, pesama...

Svaki polaznik na početku radi ulazni test koji je besplatan. Na osnovu rezultata testa se razvrstava u određenu grupu.

Dinamika nastave je 2 puta nedeljno po 90 min., u grupama koje imaju maksimalno 6 polaznika, najčešće u poslepodnevnim i večernjim terminima mada je moguć dogovor i za ostale termine. Nastavu drže fakultetski obrazovani profesori koji umeju da prenesu znanje. 

U toku godine se rade periodični testovi, a na kraju godine završni test. Po položenom završnom testu se dobija sertifikat za određeni nivo znanja po Evropskom referentnom okviru.

U slučaju opravdanog odsustva polaznika časovi se nadoknađuju besplatno.

odrasli_napredni.png odrasli_napredni2.jpg

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com