Kurs engleskog za decu

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Milentija Popovića 4, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
9 meseci
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 2500 din

Opis kursa

KURSEVI ZA PREDŠKOLCE

U našem centru deca uzrasta od 3 do 6 godina mogu pohađati kurseve engleskog jezika individualno ili u malim grupama. Engleski jezik učimo kroz igru, pesmu i druženje podstičući razvoj dečije mašte i kreativnosti kao i razvoj različitih talenata uzimajući u obzir uzrast, potrebe, kognitivni, psiho-fizički i socijalni razvoj dece. Kurseve vode profesori posebno obučeni za rad sa decom ovog uzrasta.

KURSEVI ZA OSNOVCE

U našem centru deca uzrasta od 7 do 14 godina mogu pohađati kurseve engleskog jezika individualno ili u malim grupama. Nastava se organizuje u osam različitih starosnih grupa, prema uzrastu, ali i prema nivou znanja deteta. Nastavu izvode profesori koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom, koji su diplomirani filolozi, i koji su u potpunosti obučeni za rad sa decom ovog uzrasta.

Nakon završenog kursa određenog uzrast i nivoa deca mogu polagati i neki od međunarodnih sertifikata.

Međunarodno priznati ispiti za decu

– YLE (Young Learners English):
* Flyers
* Movers
* Starters

YLE (Young Learners English) – Svi Cambridge ESOL ispiti za najmlađe (YLE) su pažljivo sastavljeni tako da ga deca bezbrižno polažu i da im to predstavlja zadovoljstvo. Većina dece ovaj ispit polaže upravo u školi i ispit se sastoji od aktivnosti koje su bliske deci.

YLE piloti: Ispit YLE piloti (Flyers) je najviši od tri nivoa koja postoje za Cambridge ESOL ispite engleskog jezika za najmlađe (poletarci, letači i piloti – starters, movers i flyers). Ovaj ispit je namenjen za decu koja imaju između 10 i 12 godina i već su imala časove engleskog u obdaništu ili školi. Ispit je na nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

YLE letači: Ispit YLE letači (Movers) je drugi nivo od tri koja postoje za Cambridge ESOL ispite engleskog jezika za najmlađe. Ovaj ispit je namenjen deci koja imaju između 9 i 10 godina i već su imala časove engleskog u obdaništu ili školi. Ispit je na nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

YLE poletarci: Ispit YLE poletarci (Starters) je prvi nivo od tri koja postoje za CambridgeESOLispite engleskog jezika za najmlađe. Ovaj ispit je namenjen deci koja imaju između 7 i 9 godina i već su imala časove engleskog u obdaništu ili školi. Ispit je ispod nivoa

A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

Međunarodno priznati ispiti za mlađe tinejdžere

– KET (Key English Test)
– PET (Preliminary English Test)

KET (Key English Test) je prvi nivo Cambridge ispita i na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku A2. Njime se potvrđuje da je savladan osnovni nivo svakodnevnog pisanog i govornog jezika. Ispit oponaša situacije iz realnog života i namenjen je polaznicima čije je vladanje jezičkim veštinama engleskog jezika na osnovnom nivou, potrebnom prilikom putovanja u zemlje engleskog govornog područja.

Ovaj ispit osposobljava kandidate da: steknu osnovne govorne veštine engleskog jezika; razumeju jednostavne tekstove na engleskom; komuniciraju u užem spektru situacija; razumeju kratke pisane poruke i usmena uputstva. Iako je KET osnovni ispit, daje Vam mogućnost da otkrijete svoje jake i slabe tačke u engleskom jeziku i otvara Vam put ka višim kvalifikacijama, kao što su Preliminary English Test (PET) i First Certificate in English (FCE).

PET (Preliminary English Test) je drugi nivo Cambridge ispita iz engleskog jezika. U pitanju je ispit srednjeg nivoa koji na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku B1. Položen PET ispit ukazuje da je student savladao jezik u toj meri da može da se snađe u, uglavnom, očekivanim situacijama u društvu i na poslu u engleskom govornom okruženju. Osim glavnih jezičkih veština – čitanje, pisanje, slušanje i govor – PET proverava i poznavanje gramatike i rečnik, i procenjuje sposobnosti polaznika da se sporazumeva na engleskom jeziku u realnim životnim situacijama.

PET je ispit namenjen onima koji se koriste svakodnevnim pisanim i govornim engleskim na srednjem nivou znanja. Podrazumeva snalaženje u širem spektru situacija, razumevanje znakova, natpisa i obaveštenja, kao i dovoljno poznavanje engleskog za zapošljavanje na mestu službenika, tehničkog sekretara ili u ugostiteljstvu, izgradnji i proizvodnji. Osim toga, ovaj ispit će učiniti da: uspešno komunicirate u svakodnevnim situacijama; postavljate jednostavna pitanja i odgovarate na postavljena pitanja; čitate jednostavnije tekstove iz udžbenika i magazina; pišete pisma na razne teme; pravite beleške tokom sastanaka. Kao i svi Cambridge ESOL ispiti, PET je priznat širom sveta i otvara Vam vrata u budućnost.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com