Kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kosovska 19 (ulaz iz dvorišta OŠ Drinke Pavlović), Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
jedan semestar traje 4 meseca i sadrži 62 školska časa
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Učenje engleskog jezika pruža vam pregršt mogućnosti

 • Putovanje u svaku zemlju više ne predstavlja nikakav problem – sve ćete razumeti i svi će vas razumeti. Kada se sretnu Čeh i Japanac u Francuskoj, sporazumevaće se, pogađate, na rumunskom? Naravno da ne, sigurno na engleskom.
 • Zaboravite na stres prilikom korišćenja interneta, računara i uopšte tehnike – lako komunicirajte sa ostatkom sveta, dođite do svih važnih i korisnih informacija, računar i ostalu tehniku više nećete posmatrati kao bića sa druge planete.
 • Uživajte u rečima pesama, a ne samo muzici, gledajte filmove čak i pre nego što se pojave prevodi, čitajte iz više različitih izvora o stvarima koje vas interesuju.
 • Zaposlite se ili napredujte u karijeri. I to ne samo u Srbiji. Prvi korak ka dobro plaćenom poslu jeste poznavanje minimum jednog stranog jezika. Tako se kaže, a zapravo se misli na engleski.
 • Znanje engleskog jezika olakšaće vam život generalno. Jer gde god ste do sad udarali u zid zbog nerazumevanja, otvoriće vam se vrata.

Kako vam mi u tome možemo pomoći?

Kroz pažljivo osmišljene opšte kurseve engleskog jezika namenjene svima preko 16 godina. Bez obzira da li vam treba engleski za početnike ili tražite nadogradnju postojećeg znanja, daćemo vam ono za čim tragate – efikasno učenje engleskog jezika. Pokrivamo sve nivoe sticanja znanja – od početnog (A1 i A2), preko srednjeg (B1 i B2), do naprednog (C1) – prateći evropske preporuke i standarde.

Šta dobijate pohađanjem kursa?

Pored čitanja i pisanja, garantovano ćete naučiti da slušate i govorite, što je najbitnije i apsolutno moguće. Kako? Pomoću 100% proverene komunikativne metode – učenje kroz slušanje i govor, a zatim obavljanje zadataka u kojima treba da proizvedete to što ste čuli. Od samog početka profesor vam se obraća na stranom jeziku, jer opšte je poznato da jezik najbrže i najlakše naučite kad se nađete u stranoj zemlji, okruženi ljudima kojima je taj jezik maternji. To je prirodan i dokazano najefikasniji metod učenja stranog jezika. Poenta komunikativnog pristupa je upravo u tome – da od samog početka slušate i govorite na engleskom jeziku. Bićete oduševljeni brzinom kojom napredujete.

Kako se odvijaju časovi engleskog jezika?

 • Rad u malim grupama (3-8 polaznika), kako bi svaki učenik dobio potrebnu pažnju predavača.
 • U nastavi se koriste savremeni udžbenici, engleskih izdavača Longman, Cambridge i Oxford University Press.
 • Nastava se zasniva na semestralnom principu (jedan semestar traje 4 meseca i sadrži 62 školska časa). Da bi polaznik u potpunosti stekao znanje svakog pojedinačnog nivoa, potrebna su 2 semestra.
 • Časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 90 min.
 • Pored redovnih, postoje i ubrzani/intenzivni kursevi engleskog jezika. Oni traju 2 meseca, po dinamici 3 puta nedeljno po 2h i 15 min.
 • Upis na opšte i intezivne kurseve engleskog jezika vrši se tokom čitave godine.
 • Pre upisa obavlja se testiranje polaznika radi njihovog pravilnog razvrstavanja u odgovarajuće grupe prema nivou znanja.

Sertifikat

Posle odslušanog kursa polaže se završni ispit i dobija sertifikat. Ovaj dokument validan je dokaz o stečenom znanju na teritoriji Srbije. Ukoliko vam je, ipak, potrebna međunarodno priznata diploma iz engleskog jezika, informišite se više o tome na stranici Priprema za TOEFL i IELTS ispite.

Upis u septembru za zimski semestar i u januaru za prolećni semestar.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com