Kurs engleskog jezika za studente i nezaposlena lica

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 79/2, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
3 meseca/ 46 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Moment School je jedna od novijih škola za učenje stranih jezika koja je u svoj program implementirala najnovije i najefikasnije metode učenja stranih jezika. U naš sistem učenja uneli smo novine, posebne i specifične aktivne metode rada sa polaznicima, koje uspešno primenjujemo u edukaciji. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo i lako. Naš cilj je da kod polaznika probudimo interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima.

Akcenat prvenstveno stavljamo na jezičku veštinu SPEAKING, tj. govor, mada su zastupljene i ostale veštine (reading,listening, writing). Sva nastavna sredstva koja koristimo su publikacije najpoznatijih svetskih izdavača: Oxford, Cambridge, Longman, Macmillan... (kada je u pitanju engleski jezik), Hueber Verlag, Duden,Langenscheidt (izdavačke kuće za nemački jezik) Hachette (najveći francuski izdavač), Edilingua (izdavač za italijanske udžbenike), Santillana - Univerzitet iz Salamanke (izdavač španskih udžbenika), takodje, udžbenici za ruski i norveški jezik su izdanja iz matičnih zemalja.

U našoj školi stranih jezika, diplomirani filolozi uspešno vode kurseve engleskog, nemačkog španskog, italijanskog, francuskog, grčkog i norveškog jezika.
Kursevi stranih jezika su dostupni na različite načine, svim polaznicima što znači da ih je moguće prilagoditi slobodnom vremenu koje je polaznicima potrebno, kako bi uskladili edukaciju sa svakodnevnim obavezama kao što su posao, škola, fakultet i dr.

 

Otvaramo vam vrata naše škole i nudimo mogućnost pohađanja kurseva svih stranih jezika po najpovoljnijim cenama. Potrudili smo se da cene prilagodimo, a vama ponudimo nešto potpuno drugačije.

Nudimo vam kurseve u koje smo implementirali najnovije i najefikasnije metode učenja stranih jezika. Svi obrazovni programi u školi stranih jezika MomentSchool usklađeni su sa Evropskim nivoima i standardima. Uz savremene nastavne metode, literaturu i audio materijale pružićemo vam visokokvalitetnu nastavu. Vaš napredak će biti redovno praćen i putem periodičnih usmenih  i pismenih testiranja, a naši ljubazni  profesori uvek dostupni za sva dodatna pitanja I nedoumice.

  • Trajanje kursa: Za tri meseca završićete  ceo jedan podnivo u Moment školi za strane jezike.
  • Fond časova: (46 školskih časova, tj. 28 dolazaka po 75 min)
  • Tempo rada: (2 x 75 min)


Osim umanjene cene, škola vam omogućava rad u potpuno modernizovanim prostorijama u kojima će vam učenje predstavljati potpuno zadovoljstvo, a naš tim profesora će se za to svojski potruditi

 Značajno umanjena cena za ceo kurs stranog jezika u trajanju od tri meseca!

 

KAKO SE PRIJAVITI ZA OVAJ KURS?

Kurseve za nezaposlena lica i studente mogu pohadjati sva punoletna lica, sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Za nezaposlena lica potrebno je uverenje iz Nacionalne Službe za zapošljavanje i lična karta.
Za studente je potrebna potvrda o studiranju sa fakulteta i lična karta.

U ovaj program  uključene su  i besplatne konsultacije sa profesorom, u cilju razjašnjavanja svih postojećih nedoumica tokom usvajanja stranog jezika, a rad je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi u manjim grupama.

I ne zaboravite…

Da vam budućnost zavisi od onoga što radite u sadašnjosti.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com