Kurs engleskog jezika - standardni kurs

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 79/2, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
3 meseca/ 46 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: od 4000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa


STANDARDNI KURSEVI STRANIH JEZIKA


Ukoliko se odlučite za ovaj vid nastave, Moment School škola za strane jezike pruža Vam mogućnost da željeni strani jezik savladate temeljno i bez žurbe uz redovno pohađanje i savremeni profesionalni pristup predavanjima. Glavne karakteristike standardnog kursa engleskog, nemačkog, ruskog ili bilo kog drugog stranog jezika ogledaju se pre svega u samom načinu rada, adekvatnoj literaturi prilagodjenoj nivou znanja polaznika, dobro pripremljenom sadržaju nastave uz upotrebu dodatnih materijala, a ono na šta stavljamo akcenat su pre svega interaktivna i profesionalno pripremljena predavanja.


Kako izgledaju standardni kursevi u školi stranih jezika Moment School?


Veoma nam je važno da istaknemo da smo u svoj program implementirali najnovije i najefikasnije metode učenja stranih jezika, pa shodno tome koristimo i najsavremenije udžbenike. U nastavu je uključen veliki izbor literature renomiranih izdavača za učenje engleskog jezika poput: Oxford University Press, Cambridge University Press, Longman, Mc Millan & Heinemann, a uz upotrebu udžbenika izdavačkih kuca Max Hueber Varlag, Duden ili Langenscheidt sa lakoćom ćete savladati nemački jezik.
Naš cilj je da kod polaznika probudimo interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima.

Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo i lako, u manjim grupama od 3-6 polaznika.

Što se tiče nastavnog programa standardnih kurseva jezika, svi programi su prilagodjeni nivou i potrebama naših polaznika. Kursevi u našem Centu normirani su i prilagođeni preporukama Saveta Evrope navedenim u Evropskoj jezičkoj mapi ''Common European framework of reference for languages'' (CEFR), što znači da se nivo znanja deli na 6 nivoa od pocetnog do visokog(A1-C2).
Svaki udžbenik koji koristimo u nastavi bilo za engleski ili neki drugi jezik sastoji se od lekcija koje sadrže posebno osmišljene tematske oblasti , koje su formirane tako da pre svega vežbaju konverzacijske veštine polaznika, uz naravno ne zanemarivanje i ostalih jezičkih veština koje su veoma važne u procesu učenja stranog jezika poput slušanja, vežbanja izgovora, rad na vokabularu, gramatika... Poseban akcenat u nastavi stavljamo na oblast »Svakodnevna upotreba jezika« gde se fokusiramo na važne izraze i fraze koje su potrebne polaznicima u komunikaciji u najrazličitijim svakodnevnim situacijama. Uz svaki udžbenik postoji radna sveska i CD s dodatnim vežbanjima i objašnjenjima i video materijal koji prati lekcije

Tempo rada i trajanje kursa :

U školi za strane jezike Moment School standardni kursevi jezika traju tri meseca sa tempom rada od dva puta nedeljno. Svaki naš polaznik stiče pravo na besplatno testiranje,radi utvrdjivanja nivoa znanja,ukoliko se ne radi o pocetnom nivou.

Svaki polaznik, može se opredeliti za grupnu, poluindividualnu(2 polaznika) ili individualnu nastavu. Rad u malim grupama obezbeđuje maksimalnu posvećenost profesora svakom polazniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času.
Nakon svakog odslušanog nivoa,polaznici polažu test i time stiču pravo na dobijanje sertifikata.

Individualna nastava stranih jeza                                           

Individualni časovi engleskog ili drugog željenog stranog jezika namenjeni su svim polaznicima koji ne žele ili zbog poslovnih obaveza ne stižu da prate grupnu nastavu. U tom slučaju tempo rada kao i trajanje kursa apsolutno su prilagođeni željama i potrebama polaznika.
U školi za strane jezike Moment School individualni kursevi jezika odvijaju se prema metodama najeminentnijih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa prestižnih svetskih univerziteta. Individualni časovi engleskog jezika u našem centru posebno su tematski prilagodjeni svakom polazniku, akcenat nam je na komunikaciji i interakcji.

Preporučujemo individualnu nastavu svima vama ukoliko imate potrebu da u što kraćem vremenskom periodu savladate određeni nivo jezika, ili pak ponovite ili utvrdite dosadašnje stečeno znanje. Prvi korak kada dodjete do nas je svakako ulazno testiranje, gde će Vam naši iskusni profesori preciznim ulaznim usmenim i pismenim testiranjem odrediti nivo predznanja engleskog ili nekog drugog stranog jezika. Nakon toga formiramo nastavni plan i program sa ciljem da Vam se omogući najbrži mogući napredak.

Što se tiče gramatike engleskog jezika u našoj školi se ona usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika. U dogovoru sa profesorom izrađuje se poseban program, podređen isključivo Vašim ciljevima.

Nakon završenog kursa polaže se test i izdaje se sertifikat za onaj nivo za koji ste pokazali znanje.
Kada su individualni časovi stranih jezika u pitanju, nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima, radnim danima i vikendom.


Poluindividualna nastava stranih jezika


Poluindividualna nastava engleskog ili bilo kog drugog stranog jezika u školi Moment School posebna su ponuda našeg centra. Kada govorimo o poluindividualnim časovima stranih jezika govorimo o nastavi gde pored Vas prisustvuje još jedan polaznik našeg centra i naravno profesor. Kursevi jezika su u ovom slučaju prilagođeni radu u manjim grupama. Kursevi po nivoima traju tri meseca kada govorimo o standardnom tempu rada, a ukoliko se odlučite za malo intenzivniji tempo i opredelite se za naše poluintenzivne kurseve u tom slučaju jedan podnivo završavate za dva meseca. Časovi engleskog jezika u okviru poluindividualne nastave takođe imaju mogućnost da se vremenski programiraju po potrebama polaznika kada je u pitanju vreme nastave. Na kraju kursa obezbeđeno je besplatno polaganje ispita i dobijanje sertifikata za nivo za koji ste pohađali nastavu.

Nalazimo se na Novom Beogradu u 21. bloku - DOBRODOŠLI ! :)

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com