Konverzacijski kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 79/2, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
17.06.2019.
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: od 8400 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 12000 din

Opis kursa

Konverzacijski kursevi

Centar stranih jezika Moment School pripremio je za vas konverzacijske kurseve engleskog i nemačkog jezika kako biste se oslobodili i konačno progovorili strani jezik.

Kako izgledaju  naši kursevi konverzacije?

Cilj kurseva ovog tipa je da se poboljša i omogući nesmetana komunikacija polaznika kako u neformalnim tako i u formalnim, poslovnim situacijama.

Preciznim pisanim i usmenim testiranjem odredićemo Vaš nivo znanja što je i prvi korak ukoliko se odlučite za ovaj vid nastave. Polaznici koji žele da pohađaju konverzacijske kurseve jezika, uglavnom poseduju pasivno znanje jezika koje je potrebno pretvoriti u aktivno, što znači da su u velikoj meri u mogićnosti da razumeju druge , ali im je teško da se sami izraze. Neretko se dešava da je i poznavanje gramatike veoma dobro, ali je problem sve to nesmetano upotrebiti.


Na konverzacijskom kursu u školi Moment School radićete po posebno pripremljenom planu i programu, u skladu sa Vašim potrebama i oblastima interesovanja. Koncepcija ovog programa je da se sve vreme obavlja komunikacija, bilo kroz formu dijaloga ili prezentacije na odredjenu temu.

Na kursevima konverzacije ne obradjuju se detaljno gramatičke jedinice, već se akcenat stavlja na komunikaciju i usvajanje novih reči i izraza. Na taj način Vam omogućavamo brži i lakši napredak, a Vi postajete zadovoljniji i što je negde i najvažnije sigurniji u sebe prilikom upotrebe stranog jezika.
Preduslov za pohađanje kursa konverzacije je da ste minimum na A2 nivou, tj. da imate srednji nivo znanja engleskog jezika.

Veoma nam je važno da naglasimo da se nastava u našem centru odvija u malim grupama koje broje od tri do šest polaznika.

Opšte informacije o konverzacijskim kursevima jezika

  • kurs traje dva meseca (24 školska časa)
  • tempo rada dva puta nedeljno po 60 min
  • termini nastave popodnevni i večernji

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com