Intenzivni kursevi za FCE, CAE, CPE ispite

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Zahumska 29/3, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
16.07.2018.
Trajanje kursa:
6 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 12000 din

Opis kursa

Centar za strane jezike Vera Lingua ponosi se velikim iskustvom i postignutim rezultatima prilikom pripreme učenika za međunarodne ispite na engleskom jeziku.

Za rad u nekoj od zemalja engleskog govornog područja, potreban je jedan od međunarodnih ispita na engleskom jeziku. Kembridžovi ispiti poput FCE, CAE i CPE se koriste uglavnom za studije u inostranstvu, dok su IELTS ili TOEFL potrebni za studije ili dobijanje vize.

Vera Lingua Vas priprema za sledeće ispite:

-FCE (Cambridge English: First) je dokaz da poznajete engleski na nivou B2. U suštini, to znači da možete potpuno samostalno da živite, radite ili studirate u stranoj zemlji.

-CAE (Cambridge English: Advanced) je sertifikat na nivou C1 koji je prihvaćen od strane više hiljada svetskih institucija, od univerziteta do multinacionalnih kompanija. Sa nivoom znanja C1, možete pratiti akademski kurs na engleskom jeziku na bilo kom svetskom univerzitetu, komunicirati sa menadžerima na tečnom engleskom i učestvovati na usavršavanjima iz Vaše oblasti u svim zemljama sveta.

-CPE (Cambridge English: Proficiency) jednak je znanju izvornog govornika sa engleskog govornog područja. Sa nivoom znanja C2, što je ujedno i najviši nivo na zvaničnoj referentnoj skali za jezike, možete razumeti akademski, kolokvijalni i stručni engleski bez ikakvih problema, pa i raditi kao profesor engleskog jezika u brojnim zemljama.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com