Intenzivni letnji boravak za decu

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Leto
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 320 eur

Opis kursaŽelimo da ponudimo najkvalitetniji način boravka dece za vreme raspusta i zato Vam nudimo super zabavu za Vaše dete svaki dan od 8 do 16h, sem vikendom.
Letnji intenzivni boravak je kreiran za decu od 7 do 11 godina starosti. Deca će kroz naše kreativno - umetničke radionice kao i kroz Pričalicu, Pametnicu i strane jezike provesti nezaboravno leto. Znajući da su deca umorna od školskih obaveza i da su jedva dočekala raspust kreirali smo interaktivni edukativni program koji će decu motivisati i unaprediti na zanimljiv način. Deca najbolje uče kad su u drustvu drugara i kroz zabavu. Sve što nauče ostaće u dugom i lepom sećanju. Drugarstvo iznad svega.


Arti - predstavljaju umetničo - kreativne radionice koje će svakom detetu omogućiti da ispolji svoju kreativnost, da se slobodno izražava i istražuje koristeći svoju maštu.

Pametnica - deca će na interensantan način i kroz brojne interaktivne aktivnosti razvijati slobodno logičko i kritičko mišljenje kroz matematičko logičke zadatke.

Pričalica - je osmišljena kako bi omogućila da Vaše dete razvija sposobnosti slobodnog izražavanja i kako bi uronila u svet knjiga i zanimljivih avantura.

Strani jezici. Deca će kroz igru usvajati nove jezike i vokabular iz engleskog, španskog i ruskog jezika.

Kada se umore od mozganja nudimo im sportsko rekreativne aktivnosti u cilju poboljšanja timskog rada, saradnje, koordinacije.

Uravnotežen i zdrav obrok? Pa naravno, jer time poboljšavamo i zdravlje vašeg deteta, takođe poštujemo i poseban režim ishrane ukoliko ga Vaše dete ima. Naš ketering se svakodnevno trudi da pored zdravih i ukusnih obroka pripremi kvalitetnu i ukusnu hranu.

 

Cena na mesečnom nivou je 320 evra

Nedelju dana 80 evra
Jedan dan 15 evra

Nudimo popust za dvoje i više dece iz iste porodice.

 

 

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com