ARTY umetničke radionice

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Neograničeno
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 4600 din
Cena bez popusta: 4600 din
Popust važi do: 01-04-2020

Opis kursa

 

 

 

Arti predstavljaju umetničke i kreativne radionice za svu kreativnu decu i onu koja to žele da postanu.

Radionice će svakom detetu omogućiti da ispolji svoju kreativnost, da vežba finu motoriku, da se slobodno izražava i istražuje koristeći svoju maštu.

Arti radionice koriste raznovrsnu metodologiju i tehnike koje zajedno čine celinu koja će potvrditi razvoj vašeg deteta. Umetnost i mašta nemaju granice, deca su praćena i usmeravana ali im se ne nameće rešenje već do njega samostalno dolaze. Radimo na tome da dete razvije sposobnost  za opažanje oblika, razvijanje pamćenja, povezivanje opaženih informacija što zaista čini osnovu za uvođenje u vizuelno mišljenje. Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni.
Spajamo korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta. Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju i naučiti da pomogne svojim vršnjacima.


Neke od tehnika koje koristimo su:

Slikanje, plastelin, glina, vajanje, mozaik, origami i sl.

Zaista mislimo da je za svako dete bitno da kroz igru razvije motoriku, da dok radi priča šta radi i šta želi da napravi i da mu se ne postavljaju nikakve granice. Cilj je da dete na neusiljen način bez sugestije ravije svoju kreativnu stranu, da se ne gura u kalup, da mu se ne govori kako treba da izgleda to što pravi ili crta samo zato što mi imamo drugačiju predstavu od njegove. 

 

Dinamika predavanja je jednom nedeljno po 90 minuta.

Cena je 5.700 dinara mesečno, takođe mođete platiti samo jedan termin.

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com