3 besplatna webinara na Virtualnim danima karijera i znanja

Kursevi.com redakcija

@ kursevi |

20. okt.

Kursevi.com ekipa vas u narednih 8 dana čeka na Virtualnim danima karijera i znanja. Tu smo da odgovorimo na vaša pitanja i pomognemo vam pri izboru prave obuke za sebe ili svoj tim.

Osim što smo za vas dostupni putem čet servisa organizovali smo webinare na kojima ćete iz udobnosti vašeg doma naučiti o preduzetništvu, zapošljavanju uz pomoć društvenih mreža i kreiranju sadržaja za nove generacije na internetu.

Odaberite vama zanimljiv webinar, kliknite i u dogovoreno vreme uživajte u besplatnoj edukaciji koju smo vam priredili u saradnji sa zanimljivim predavačima.

Hobi kao posao - petak 23. oktobar u 11 sati

Predavači: Tatjana Verebeš i Aleksandra Bekonja
Dve Aleksandre, jedna Tanja i jedna Jelena su četiri drugarice iz Zrenjanina koje su igrom slučaja pokrenule proizvodnju leptir mašni. O tome ranije ništa nisu znale, a za manje od godiu dana ostvarile su fantastičan uspeh. Na Virtuelnom sajmu karijera i znanja ispričaće vam svoju priču koja će vas motivisati da i vi uradite nešto, odmah!

Kako naći posao uz pomoć društvenih mreža - ponedeljak 26. oktobar u 11 sati

Predavači: Martina Anđelković - Top freelance online community manager in Serbia
I vrapcima na grani jasno je da društvene mreže odavno nisu samo za deljenje fotografija sa mora i neobavezno ćaskanje sa prijateljima. One vam mogu biti saveznik u pronalaženju posla, ali samo ako znate kako. Martina će vas kroz ovaj webinar naučiti kako da uparadite vaš LinkedIn profil, na koji način da privučete pažnju kompanija koje traže ljude i kako da pretražujete najnovije konkurse preko Facebook-a.

Znacaj kreiranja video i audio sadrzaja na internetu? (Webinarium VDKZ specijal) - utorak 27. oktobar u 11 sati

Predavač: Ivan Bildi

Video i audio sadržaj je uvek bio popularan na internetu. U današnje vreme, kada smo konstanto povezani na internet u svim sferama života i svakodnevno bombardovani ogromnom količinom informacija, sve je veća potreba za kreiranjem sadržaja koji će dopreti do publike. Pored toga, taj sadržaj mora da ima i kvalitet. Pridružite nam se na webinaru i saznajte koji su to oblici kreiranja sadržaja dostupni svakome, šta je kvalitetan sadržaj i kako ga najbolje plasirati.

Postavljeno: 20.10.2015.
Broj pregleda: 1755


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)