Seminar Tutti

21. feb

Seminar TuttiOd 22. do 26. februara 2012. na Rudniku kod Gornjeg Milanovca, Tutti Srbija www.tuttiserbia.rs organizuje "SEMINAR SVETSKE MUZIKE" za mlađi uzrast polaznika. Pored muzičara iz Republike Srbije učestvuju i mladi muzičari iz BIH, Republike Srpske i Norveške.

Za realizaciju programa zadužena su tri predavača: Zoran Bogdanović, profesor viole i doktorant na odseku za etnomuzikologiju, Biljana Kačanski, profesor etnomuzikologije i vokalni pedagog i Aleksandar Smrekić, harmonikas i muzički aranžer.  Program je baziran na tradicionalnoj muzici Balkana koju će predavači uz korišćenje notnih zapisa pokušati da što verodostojnije prenesu na polaznike, kako muziku tako i pesmu na autentičnim jezicima. Pored  muzičko- edukativnog programa, učesnici će imati priliku da se bolje upoznaju i kroz različite vidove animacionih aktivnosti koje planina Rudnik ima u svojoj ponudi.

Dinamika rada podređena je repertoaru koji ce muzičari izvesti na koncertu poslednjeg dana seminara. Koncert će se održati  26. Februara u 19h u Kući srpsko-norvškog prijateljstva u Gornjem Milanovcu za sve prijatelje Tutti Srbije, predstavnike ambasade Kraljevine Norveske, lokalne uprave, muzičkih skola,  kao i za sve ljubitelje muzike.
Dobrodošli!



Postavljeno: 21.02.2012.
Broj pregleda: 1677

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)