Besplatni kursevi BusinessAcademy na MBA fair

16. sep

BA sajam

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, koji je edukativni partner predstojećeg MBA fair-a, poklanja posetiocima Sajma vredne kurseve HR, PR i engleskog jezika jedne od svojih obrazovnih ustanova – BusinessAcademy. Svi zainteresovani koji se registruju kao posetioci Sajma, stiču mogućnost da postanu jedan od dobitnika, a izvlačenje će biti obavljeno nakon završetka događaja.

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group će na posebnom štandu predstaviti programe stručnog usavršavanja na obrazovnim ustanovama BusinessAcademy i ITAcademy. Ovde će posetioci moći da dobiju više informacija i o besplatnim kursevima koji će biti deljeni u okviru nagradne igre.

MBA fair se održava u sredu, 18. septembra, od 16h do 20h, u prestižnom beogradskom Hyatt Regency Hotelu. Svi koji žele da prisustvuju mogu se registrovati već sada, putem ovog linka, ili na ulazu na sajam, a prisustvo je besplatno.

Na ovom jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treninga – MBAfair™ 2013, svi oni koji žele da se usavršavaju saznaće šta sve i na koji način mogu da nauče, koje posebne pogodnosti mogu da dobiju, kakvi sertifikati i diplome ih čekaju.

Prognozirano je da će među posetiocima Sajma ove godine biti preko 800 mladih, što je više nego ikada ranije. Predstaviće se vodeći evropski, američki i domaći univerziteti, fakulteti i škole, među kojima će biti i čuveni francuski INSEAD. Neke od oblasti obrazovanja koje će biti obuhvaćene su ekonomija, PR i komunikacije, menadžment, finansije i bankarstvo, projektni menadžment, HR, inženjerski menadžment, hotelijerstvo i turizam, jezici, društvene nauke, i drugo.



Postavljeno: 16.09.2013.
Broj pregleda: 1931

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)