Volonterski Kamp - Freedom Art Festival

30. jul

Voliš muziku, fotografiju, film? Razmišljaš o letnjoj avanturi, novim poznanstvima, kvalitetnom druženju? Želiš da naučiš kako se vodi blog i pišu reportaže?

Ako je tvoj odgovor na ova pitanja potvrdan ti si idealan volonter/ka za letnji volonterski kamp na Freedom art festivalu.

Regionalni volonterski centar Pančevo te poziva na prvi letnji volonterski kamp koji se organizuje u Pančevu. Freedom art festival slavi slobodu umetničkog stvaranja i slobodu izražavanja, i sastoji se iz muzičkog, filmskog i edukativnog dela.

Više o festivalu pogledajte ovde. Festival će posetiti 50 volontera iz Berlina i cele Evrope.

Učesnici volonterskog kampa učestvovaće u realizaciji festivala i ispratiće ga kroz objektiv – praveći fotografije i snimajući kratke video reportaže i pisanu reč – pišući blogove sa lica mesta.

Tokom dve nedelje trajanja kampa učesnici će pored novih poznanstava i novih znanja iz oblasti fotografije i novinarstva, imati priliku da bliže upoznaju grad Pančevo, njegovu zanimljivu istoriju i dinamičnu kulturnu scenu, učestvuju u kreativnim radionicama i ekološkim akcijama. Za učesnike kampa biće organizovana i jednodnevna ekskurzija do belocrkvanskih jezera i jednodnevna poseta gradskom bazenu.

Učesnici de biti smešteni u zgradi Streljačke družine “Pančevo 1813” nastale u devetanastom veku, koju su tokom proteklih sto godina posetile važne istorijske ličnosti kao sto su knez Aleksandar Karađorđević i austrijski car Franc Jozef I, koja se nalazi u neposrednoj blizini Narodne bašte, najveće i najlepše zelene

oaze u Pančevu. Učesnici će uređivati streljanu, i svakoga dana sami pripremati hranu koju će obezbediti organizator kampa.

Da biste obezbedili svoje učešće na kampu potrebno je da se prijavite na sledećem linku.

Broj volontera: 12

Učešće na kampu je besplatno. Letnji volonterski kamp u Pančevu jedan je od 30 kampova koji se organiziju u Srbiji ove godine u okviru projekta “Mladi su zakon” podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta.

Poziv za volonterski kamp pogledajte ovde.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail-a office@rvc.rs.



Postavljeno: 30.07.2015.
Broj pregleda: 1065

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)