Učlanite se u Klub i značajno uštedite pri upisu kursa

27. jul

Kao posledica istraživanja potreba korisnika u prvoj polovini godine, sajt Kursevi.com tokom leta pokrenuo je Klub korisnika. Svi  koji se tokom promotivnog perioda učlane u Klub, ostvariće značajne uštede na cene kurseva po ceni od svega 600 dinara.

Istražujući potrebe posetilaca sajta, kao i organizatora kurseva na teritoriji Republike Srbije, rodila se ideja o Klubu korisnika Kursevi.com. Nakon testiranja ove ideje, biće doneta odluka o razvoju cele priče i eventualnoj nadogradnji usluga. Trenutno, korisnicima su na raspolaganju kursevi iz oblasti računara, jezika, kao i prekvalifikacije i zanati.

Šta dobijate članstvom u Klubu?

Kao članovi Kluba imaćete mogućnost ostvarenja značajne uštede na određene kurseve u iznosu od 3.000 pa sve do 50.000 dinara, što čini članstvo isplativim već prilikom prvog upisa. Organizatori kurseva obezbedili su najpovoljnije cene svojih obuka za članove Kluba korisnika Kursevi.com.

Kako se postaje član Kluba?

Članstvo u Klubu se može ostvariti online prijavom na http://www.kursevi.com/klub-korisnika, a nakon uplate članarine u pošti, banci ili putem e-bankinga vrši se aktivacija korisnika.

Važno je napomenuti da članovi kluba mogu upisivati neograničen broj kurseva iz ponude i svaki put ostvarivati značajan popust.

Promo period traje do 1. septembra, a nakon toga cena članarine će se duplirati. Članstvo važi isključivo na ime i prezime registrovane osobe, dok roditelji mogu ostvarit pogodnosti i za svoju decu. Požurite i osigurajte svoje mesto u Klubu!

Partneri Kluba korisnika:

UČLANITE SE U KLUB

 



Postavljeno: 27.07.2015.
Broj pregleda: 988

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)