Trening kuća iz Beograda obučava zaposlene u United Nations Volunteers organizaciji

14. feb

(Preuzeto sa sajta eKapija - 13. 02. 2012.)

Trening kuća iz Beograda obučava zaposlene u United Nations Volunteers organizacijiNa internacionalnom tenderu u Nemačkoj, beogradska konsultanska trening kuća, "Action Management Consulting", odabrana je za izvođača treninga zaposlenih internacionalne organizacije "United Nations Volunteers" (UNV) u oblastima pregovaračkih veština i prvoklasnog pružanja usluga klientima, saopštila je kompanija "Action Management Consulting".

Kako je saopšteno, zaposleni "United Nations Volunteers" organizacije rade na različitim programima izgradnje kapaciteta i sarađuju sa različitim agencijama u okviru UN – Ujedinjenih nacija, u 40 zemalja sveta.

- Tokom 2012. godine, planirani su mnogobrojni treninzi u Nemačkoj, koje koje će voditi osnivač kompanije "Action Management Consulting" (AMC), Gordana Berger i dugogodišnji konsultant AMC-a, Radmila Stanojević van Os - stoji u saopštenju.

Odabir konsultanske kuće iz Beograda, od strane agenije Ujedninjenih nacija, u globalnoj konkurenciji trening kompanije, kako je saopšteno, "još jedna je potvrda visokog standarda treninga ove kuće, koja u Beogradu posluje od 2003. godine".



Postavljeno: 14.02.2012.
Broj pregleda: 1282

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)