Pripremni kurs za polaganje CISCO CCNA ispita sa Early Bird popustom

21. avg

Potreba za visoko obučenim profesionalcima za računarske mreže je prisutna kako u svetu, tako i kod nas. CCNA sertifikat je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji je namenjen mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža i predstavlja početni korak ka uspešnoj karijeri mrežnog profesionalca.

"Pripremni kurs za polaganje CCNA ispita" omogućiće vam da steknete teoretske i praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja, kao i za polaganje zvaničnog Cisco 200-120 CCNA ispita.

Škola kompjutera Smart School je najavila ovaj kurs za stručnu sertifikaciju za 27. oktobar tekuće godine. Održavaće se u terminu od 19:30h do 22:45h sve do 24. novembra.

Sa najavom kursa, škola kompjutera je omogućila polaznicima sticanje prednosti i sigurne rezervacije svog mesta na ovom kursu, kroz Early Bird popust za uplate do kraja avgusta i septembra meseca.

Za sve uplate do kraja avgusta (31. avgust), polaznici će ostvariti popust od 30% na ukupnu cenu kursa, dok za uplate do 30. septembra, popust iznosi 15% od cene kursa.

Detaljne informacije i prijava



Postavljeno: 21.08.2014.
Broj pregleda: 779

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)