Polaganje PMI i LEED testova - U Beogradu otvoren "Prometric" testing centar

18. maj

(Preuzeto sa sajta eKapija - 17. 05. 2011.)

Prvi "Prometric" testing centar za akademske i profesionalne ispite u Srbiji otvoren je u okviru Međunarodnog akademskog centra u Beogradu.

"Prometric" pored priprema i testiranja, nudi nešto sasvim novo, mogućnost profesionalne sertifikacije. Profesionalno sertifikovanje namenjeno je mladim profesionalcima, između 25 i 35 godina, i omogućava im da potvrde stečeno znanje po svetskim standardima i stanu "rame uz rame" sa kolegama iz SAD i celog sveta. Osim što omogućava profesionalno sertifikovanje, u "Prometric" centru postoji i program stipendija realizovan uz podršku USAID- ovog Projekta za razvoj konkurentnosti.

Stipendijski programi se odnose na polaganje specificnih PMI (Project Management) i LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) testova. Do otvaranja "Prometric" centra u Beogradu, zbog ovih testova bilo je neophodno ići u inostranstvo, a sada će mladi profesionalci iz susednih zemalja dolaziti na testiranje i pripreme u srpsku prestonicu.

Međunarodni akademski centar je do sada pomogao stotinama mladih studenata da nastave školovanje u SAD, Evropi i drugim delovima sveta. IAC priprema, informiše, testira i savetuje studente, ostvaruje dobru prolaznost i utiče na ukupno samopouzdanje svih kojima je cilj da počnu ili da nastave studije u inostranstvu.



Postavljeno: 18.05.2011.
Broj pregleda: 790

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)