Novo u ponudi D.R. Gilbert centra - HR usluge za vašu kompaniju

27. apr

“Oduzmite mi ljude, a ostavite mi fabrike i uskoro će sve zarasti u travu. Oduzmite mi fabrike, a ostavite mi ljude i uskoro ćemo imati novu i bolju fabriku.” -- Andrew Carnegie

 

HR usluge za vašu kompaniju, možemo biti vaša HR služba

Novo u ponudi D.R. Gilbert centra!

Usluga HRPS osmišljena je tako da Vašoj kompaniji pruži punu i kontinuiranu uslugu upravljanja ljudskim resursuma a u zavisnosti of potrebe koje Vaša kompanija ima. Pružanjem rešenja u domenu ljudskih resursa imate priliku da povećate produktivnost zaposlenih, povećate zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih i na kraju povećate zadovoljstvo svojih klijenata. Poznato je da samo zadovoljan zaposleni može klijenta učiniti zadovoljnim. Nudimo Vam rešenje koje Vam dugoročno može uvećati profit i smanjiti troškove.

Usluga se pre svega bazira na dijagnostifikovanju potrebe koju radimo zajedno sa Vama kroz struktuiranji upitnik i sastanak, nakon čega se zajedno sa Vama dogovaramo o paketu usluge koji Vam je potreban i postavljamo prioritete za Vašu kompaniju.

HRPS  Vam može ponuditi sledeće usluge kroz dva različita paketa:

HR Basic usluga


Postavka osnovnih HR procesa

Ova usluga podrazumeva uspostavljanje osnovih HR procesa IN HOUSE u Vašoj kompaniji. Definisanjem jasnih standarda i koraka prilikom postavljanja procesa imate jasnu sliku i kontrolu nad HR procesima u Vašoj kompaniji. Ovi procesi podrazumevaju postavku sledećih internih procedura:

- Kodeks ponašanja zaposlenih,
- Proces zapošljavanja zaposlenih,
- Selekcije i regrutacije zaposlenih (interna i eksterna),
- Razvoj zaposlenih.

Selekcija i regrtutacija zaposlenih

Koliko ste puta  čuli u Vašoj kompaniji "O ne, opet pregled biografija i intervjui", mi Vam nudimo da kroz adekvatan proces sa Vama utvrdimo godišnju potrebu zaposlenih na osnovu planova rasta Vaše kompanije a u momentu aktuelne potrebe zajedno utvrđujemo profil osobe koja Vam je neophodna, za  Vas pravimo oglas, postavljamo oglas i prikupljamo biografije. Mi za Vas obavljamo testiranje i prvi krug razgovora nakon čega predstavljamo listu kandidata Vama I pružamo Vam podršku prilikom daljeg procesa.

Razvoj zaposlenih

Želite li da više ne dajete novac za obuke koje nemaju definisanu vezu sa potrebom razvoja Vaših zaposlenih? Mi Vam možemo pomoći da definišete razvojni plan Vaših ključnih zaposlenih I investirate svoj novac  u adekvatan razvoj zaposlenih. Kroz struktuiran process utvrđivanja potreba razvoja zaposlenih definišemo razvoj zajedno sa Vama I utvrđujemo planirana novčana sredstva.

Analiza i razvoj zaposlenih i u skladu sa tim predlog razvoja zaposlenih kao i praćenje napredka zaposlenih

Omogućeno pohađanje otvorenih obuka u zavisnosti od broja zaposlenih.

Pružanje HR podrške u rešavanju aktuelnih problema sa zaposlenima

Koliko puta Vam se desilo da imate problem sa zaposlenim I da ne znate kako da ga rešite? Mi vam možemo pružiti podršku u rešavanju problema, organizovati razgovor I kroz dijalog sa zaposlenim rešiti problem koji Vam može pomoći u daljem radu sa zaposlenim. Kroz ovaj paket podršku Vam nudimo u trajanju od 30 sati mesečno.

HR professional usluga


Postavka osnovnih HR procesa -
podržano kroz paket HR Basic

Selekcija i regrtutacija zaposlenih - podržano kroz paket HR Basic

Razvoj zaposlenih - podržano kroz paket HR Basic

Omogućeno pohađanje otvrenih obuka u zavisnosti od broja zaposlenih

Implementacija sistema praćenja učinka

Hteli bi da poveaćte produktivnost svojih zaposlenih i povećate motivaciju Vaših zaposlenih? Možemo Vam ponuditi jedinstveni sistem za praćanje radnog učinka zaposlelnih a u zavisnosti od potrebe koja Vaša firma ima. Sistem se postavlja u dogovoru sa Vama a može pokrivati praćenje kompetencija zaposlenih kao i praćenje rezultata I kvantitavnih pokazatelja zaposlenih. Kroz ovu uslugu pružavmo Vam podršku prilikom implementacije sistema kao i sprovođenje sistema tokom godine i analizu rezultata.

Implemetacija sistema nagrađivanja zaposlenih

Želite da nagradite zaposlene na transparentan i jasan način? Želeli biste da kroz nagradu povećate produktivnost? Mi Vam nudimo kreiranje sistema nagrađivanja po Vašoj meri i u skladu sa Vašim raspoloživim budžetom. Pružamo Vam podršku prilikom uvođenja sistema kao i praćenje rezultata I održivost sistema.

Implementacija i praćenje zadovoljstva zaposlenih

Imate dilemu da li su Vam zaposleni zadovoljni poslom? Želiite da radite na njihovom zadovoljstvu i motivaciji? Nudimo Vam mogućnost da kroz merenje i istraživanje sagledamo realnu sliku I zajedno sa Vama uradimo razvoj akcionih planova za poboljšanje ukupnog zadovoljstva zaposlenih, što Vam može uštedeti dosta vremena kao i novca u pogledu investiranja u zaposlene i povećanje celokupnog zadovoljstva zaposlenih. Merenje se može raditi na godišnjem ili polugodišnjem nivou.

Pružanje HR podrške u rešavanju aktuelnih problema sa zaposlenima

Kroz ovaj paket podršku Vam nudimo u trajanju od 60 sati mesečno.

Pregled usluga

Naziv usluge

HR Basic

HR professional

Postavka osnovnih HR procesa

Selekcija I regrutacija

Razvoj zaposlenih

✓ (10 dana obuke)

(20 dana obuke)

Praćenja učinka zaposlenih

X

Sistem nagrađivanja zaposlenih

X

Praćenje zadovoljstva zaposlenih

X

Rešavanje aktuelnih problema sa zaposlenima

✓ (30 sati mesčno)

✓ (60 sati mesečno)

 

Mogućnost pružanja drugih HR usluga:

-  Razvoj  i struktura organizacije i sistematizacije u okviru kompanije

-  Uvođenje i razvoj HR ad hoc inicijativa (team building aktivnosti, aktivnosti za povećanje motivacije)

-  Razvoj interne komunikacije u kompaniji radi povećanja angažovanja zaposlenih

-  Implementacija sistema upravljanje talentima u kompaniji

-  Planiranje naslednika (Sucession planning) i njihov razvoj

-  Implementacija razvojnih centara u kompaniji

-  Implementacija osnovnog i menadžerkog kompetence modela u kompaniji

Usluge HRSP vam pruža tim D.R. Gilbert centra, u kojem su HR strucnjaci sa iskustvom na rukovodecim pozicijama u velikim internacionalnim kompanijama sa preko 3000 zaposlenih i treneri poslovnih veština sa održanih više od 3000 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 35000 polaznika.

Kontakt:

D.R. Gilbert centar group doo
Ilirska 5, Beograd,
Tel. 011/ 27-62-168 (09.00h-17.00h)

www.drgilbert-centar.com



Postavljeno: 27.04.2016.
Broj pregleda: 10059

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)