Geekstone konferencija počinje 3. decembra

26. nov

Maja Božić, organizator konferencije Geekstone, najavila je predavače i objasnila da je reč o vrhunskim stručnjacima koji i u praksi rade ono o čemu će govoriti na konferenciji Geekstone.

Provodimo ⅓ života na poslu. Ukoliko ste nesrećni na poslu, život vam postaje pakao. Šta je to što vas čini srećnim na poslu i šta možete da uradite povodom toga, jedna je od tema prve Geekstone konferencije.

Ukoliko želite odgovore na ova i druga pitanja posetite prvu Geekstone konferenciju koja se održava 03.decembra  u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu i nosi naziv: Sreća i uspeh u IT-u.

Konferencija počinje 03. decembra u 09h sa glavnim predavačem i autorom jednog svetskog bestselera Alexander Kjerulf, čija su iskustva u programiranju i uspehom na poslu pravo blago u domenu dobrih poslovnih saveta. Maja Božić, organizator konferencije je rekla da su svi predavači vrhunski stručnjaci koji i u praksi rade ono o čemu će govoriti na konferenciji Geekstone.

- Neki od najboljih domaćih predavača na konferenciji Geekstone će govoriti o  tome kako da saznate ko su vaši mobilni korisnici, biće detaljnije o AngularJS framework-u, o Azure app servisu, ASP.NET 5 i drugo.

Boban Mikšin, CTO u kompaniji Vega IT na konferenciji Geekstone  održaće predavanje na temu "Kako sam upropastio projekat?", a evo zbog čega bi svima preporučio da 03. decembra budu deo konferencije Geekstone:

Smatram da znanje pripada ljudima i da je obaveza ljudi koji ga imaju da ga podele sa drugima. Geekstone je definitivno medium koji može da doprinese važnoj promeni time što će učvrstiti jednu IT zajednicu. Za mene sreća na poslu je kada vidim ostale kolege da su srećni na poslu, a uspeh po meni predstavlja otkrovenje da nije sve u poslu, nego u ljudima.

Pored primarne edukacije slušaoce očekuju i zanimljive networking aktivnosti.

- Networking je deo konferencije isto toliko bitan kao i sama predavanja, kažu organizatori, koji dokazano daje veoma kvalitetne nove poslovne kontakte, a saveti i iskustva razmenjeni u direktnoj komunikaciji, u pauzama između predavanja, nemaju cenu! To je šansa da pitate druge sve ono što želite, a za šta možda niste imali priliku do tada.

Svi ovi predavači su spremni da svoja iskustva i primere podele sa vama. Hvala svima koji su nas do sada podržali. Vidimo se 03. decembra na Geekstone konferenciji - poručuje Maja Božić.



Postavljeno: 26.11.2015.
Broj pregleda: 940

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)