GCL - Global Commerce Licence

25. nov

GCL - Global Commerce Licence

Bez obzira da li se želite zaposliti ili nastaviti obrazovanje na univerzitetima širom sveta, GCL - Global Commerce Licence®  kao dokaz internacionalnih komercijalnih kvalifikacija biće vam od izuzetne koristi.

Svaki poslodavac biće srećan da pored konkursom zahtevanih uslova radnog mesta dobije dodatno internacionalno kvalifikovanu osobu sa poznavanjem poslovne etike, ekonomije, međunarodnog prava i informatičkih tehnologija, kao što će i mnogi univerziteti prihvatiti vašu GCL kvalifikaciju, akreditovanu kod AEACAE, Američko – Evropskog Saveta za obrazovanje odraslih i odobriti kreditne poene jednog semestra.

Savremeno učenje online metodom i probnim online testovima pružiće Vam zadovoljstvo brzog savladavanja gradiva u periodima kada ste za to spremni i koncentrisani a finalno testiranje je kompatabilno sa uslovima koje ćete svakako imati i na poslu: dozvoljeno je korišćenje kompjutera i svih pomoćnh sredstava da pronadjete tačne odgovore. Naravno nemojte računati da ćete moći prepisivati obzirom da će 36 pitanja koja dobijete na završnom testu uvek biti posebno izabrana slučajnom metodom izmedju više od 1500 ispitnih pitanja i beskonačno mnogo varijanti.

Prema pravilima Evropske privredne komore kao tvorca GCL sertifikacije, sva učenja i polaganja moraju biti na engleskom jeziku ali su vam dozvoljena informatička pomagala automatizovanog Google prevoda ili druga koja odaberete.

Vaša GCL diploma takođe ne može biti falsifikovana obzirom da se svi realizovani GCL sertifikati u svetu čuvaju u jedinstvenoj bazi podataka kojoj se može pristupiti samo unosom vašeg GCL e-Index broja, što daje punu sigurnost kandidatima ali i potpunu proveru vašeg uspeha poslodavcima i svim ostalima kojima želite dokazati vašu kvalifikaciju ili odštampati GCL sertifikat.

Posetite www.gclcert.com i krenite u nove internacionalne kvalifikacione izazove.





Postavljeno: 25.11.2014.
Broj pregleda: 1059

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)