Career Days – sajam edukacija, praksi i poslova po 21. put

05. mar

career days

Glavni događaj koncipiran je kao dvodnevni sajam zapošljavanja i održaće se 10. i 11. marta pod nazivom “Career Days” u hotelu Crowne Plaza. Studenti i mladi nezaposleni će imati priliku da upoznaju potencijalne poslodavce, informišu se podobnije o uslovima rada u kompanijama koje učestvuju na projektu kao i da sagledaju sve prilike koje su im ponuđene na Career Days sajmu. Za vreme trajanja sajma, ali i posetom sajta Career Days, mladi imaju priliku da ostave svoj CV u elektronskoj bazi kojoj kompanije imaju pristup narednih godinu dana. Neke od kompanija sa kojima ćete moći da se upoznate jesu Delhaize Serbia, Metro, Heineken, kao i čuvena velika četvorka revizorskih kuća – PwC, Deloitte, EY, KPMG.

Na samom događaju, studenti će imati priliku da se upoznaju sa "Global Talent" programom stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Ovaj program pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri. Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usavršavanja jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa po povratku u Srbiju.

Za više informacija, posetite sajt http://careerdays.rs ili zvaničnu Facebook stranicu Career Days.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.



Postavljeno: 05.03.2015.
Broj pregleda: 1053

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)