NASTAVA POČINJE! Pridružite se novoj generaciji budućih IT stručnjaka na ITAcademy

Marko Cvijanović

|

15. okt.

U ponedeljak, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način za samo 12 meseci oni će steći naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

I dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cenama bliži kraju, a polaznici biraju smerove koji najviše odgovaraju njihovim interesovanjima, otkrivamo vam kako izgleda najsveobuhvatnije IT školovanje na ovim prostorima.

Jedina škola u ovom delu Evrope koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti - "Arhitektura saznanja", ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk i Microsoft samo su neke od njih.

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svetska priznanja i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Srbije i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 zemalja obezbeđuju uslove za sticanje prestižnih sertifikata kao u najjačim IT trening centrima sveta.

Nastava koju možete pratiti u učionici ili online

Tehnička opremljenost ITAcademy u svakom pogledu prati savremen program rada. Polaznici sve zadatke izvršavaju na najkvalitetnijoj opremi, koja zadovoljava standarde najvećih svetskih univerziteta u kojima se školuju IT stručnjaci. Tu je i ITAcademy Distance Learning System, prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Srbiji, kreiran po standardima vodećih svetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama.

Za savladavanje novih veština na ITAcademy koristi se proces „Arhitektura saznanja”, koji na poseban način koristi dostupne savremene medije za prenos znanja. Ova inovativna metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od svega 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno od dve do četiri godine.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy ili preko interneta i da od šest IT odseka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u coworking hubovima, kursevi engleskog i nemačkog jezika i brojni resursi za uspešnu karijeru

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i veština, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere.

Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno i 100 radnih sati u coworking prostorima, što je za polaznike idealna prilika da u društvu rastuće IT zajednice iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se sa ljudima sa kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

Na ITAcademy imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu, dobijate besplatan pristup prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV, a možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. ITAcademy svim svojim polaznicima nudi šansu da putem besplatnih edukativnih programa, kao što su LINK Apprentice Program, DesignStudio i Programming Factory, razviju i realizuju svoje prve realne projekte. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savetnik za pomoć u učenju.

Polaznike očekuje bogata praksa u najuspešnijim regionalnim IT kompanijama

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema vas za rad na najzahtevnijim pozicijama u IT sektoru. Međutim, da biste lako došli do poslova koji istovremeno donose i odličnu zaradu, potrebno je da po završetku školovanja steknete iskustvo kroz praktičan rad u IT kompanijama. ITAcademy vam pomaže i u tome.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija.

U mnogim od njih ITAcademy polaznici već su ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere, a takva mogućnost obezbeđena je i za sve koji se prijave u ovom upisnom roku.

Ostalo je još malo vremena da i vi postanete deo nove ITAcademy generacije

Nastava na ITAcademy počinje 1. novembra. Upisni rok po promotivnim cenama uskoro se završava, a broj slobodnih mesta je ograničen.

Zato reagujte što pre, prijavite se putem ove stranice i obezbedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla za samo 12 meseci.

Postavljeno: 15.10.2021.
Broj pregleda: 1139


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi